Кали крие, че е глуха (Срам я да носи апарат)

Кали крие, че е глуха (Срам я да носи апарат)
5 (100%) 1 vote

Кали крие, че има сериозен проблем със слуха

Кали крие сериозен проблем със слуха. Изпълнителката има тайна, която не държи да бъде разкрита. Фолк звездата сама признала, че има проблеми с ушите и на моменти дори не може да чува.

Певицата, която си изкарва хляба с пеене, изненадващо призна, че не може да чува. Фолк звездата сподели, че причина за това е претоварване на слуха по време на работата си. Кали много се бояла да признае този факт, тъй като се плашела, че ще й се подиграват. За щастие глухотата й не е постоянно състояние, а само когато претовари слуха си.

Изпълнителката в момент на откровение се извини на останалите съквартиранти, че крещи по време разговорите им. Причина за това не е, че е конфликтна и не може да не се скара с някого, а че недочува.

Кали крие, че е глуха

Кали крие, че е глуха

„Когато се претоваря със звуци, слухът ми намаля. А тук се говори прекалено често на висок глас, което ужасно ме измъчва“, признала изпълнителката пред останалите съквартиранти. Фолк дивата все пак се е подложила на лекарски преглед за проблема, а специалисти й препоръчали да носи слухов апарат. За да не й подиграват обаче певицата отказала да се обзаведе с такъв.

Признанията на Кали отприщиха вълна на искреност и други нейни съквартиранти също се отпуснаха да споделят. Ива Екимова сподели за проблемите си с алкохола преди години, а същото направи и Камелия Тодорова. Албена Вулева пък призна, че е имала страхотни проблеми с теглото, нещо което за себе си разкри и Зорница Линдарева. Манекенката обаче категорично отрича да има проблеми с алкохола или психично разстройство, като заяви, че изказванията на останалите съквартиранти по този повод са непремерени и я обиждат.

Освен разкритията за проблемите в една или друга сфера, Кали направи още едно шокиращо признание. Тя сподели, че е била два пъти жертва на физически тормоз – веднъж нейн колега я напил и се възползвал от нея, а втори път горилите на Георги Илиев я нападнали на участие и се наложило Главния да я спасява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар