Кали крие, че е бременна, пристяга се с колани (Снимки)

Кали крие, че е бременна, пристяга се с колани (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата смути феновете си

Фолк певицата Кали озадачи сериозно феновете си на последното си участие. Изпълнителката, която вече е в седмия месец не показа почти никакво коремче докато пееше. И докато част от феновете й се чудеха дали певицата не е родила преждевременно, из форумите се чуха плашещи коментари.

Кали озадачи феновете

Кали озадачи феновете

Млади майки коментират, че просто не е възможно певицата да няма корем и то в седмия месец. Според тях Кали използва специални колани, които да й скрият корема. „Не е хубаво да се пристяга така, опасно е за детето“, коментират потребителки в мрежата. „Не е добре да ходи и в заведения, нито да носи токчета, но го прави“, допълват други.

Бъдещата майка не се спира

Бъдещата майка не се спира

В социалните мрежи се разрази ожесточена дискусия редно ли е една бъдеща майка да се подвизава по-малките часове из заведенията. А също така и колко е опасно за здравето така да се пристяга.

„Ако не знаех, че е бременна нямаше и да предположа, че чака бебе“, „Къде й е коремът?“, „Въобще не й личи, че ще става майка“, пишат фенове. Някои дори предположиха, че певицата не е съобщила истинската дата на термина си и вече е родила. Самата Кали обаче призна, че ще даде живот на третото си бебе чак през септември. А до тогава май не мисли да слиза от сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар