Кали кръстосва клубовете по морето с малкия Александър

Кали кръстосва клубовете по морето с малкия Александър
5 (100%) 1 vote

Кали на море с малкия Александър, води го и по клубовете в нея

Кали няма спирка. Певицата не спира да работи даже и докато е на морето. Заедно с многолюдното си семейство звездата си спретна шеметно пътешествие по черноморието, където работи и отдъхва едновременно.

Певицата има натоварен график това лято и е затрупана с участия. По тази причина изглежда е решила да вземе и семейството със себе си. И тъй като малкия Александър буквално не може без мама, певицата го взима със себе си, дори по клубовете, където има участия. Естествено не вечерта, а когато трябва да обсъди някоя подробност с управителите през деня.

Кали показа порасналия Александър

Кали показа порасналия Александър

Самата изпълнителка се върна на сцената изключително бързо след раждането. И почти до последно Кали пееше по клубовете.

Бременната певица отнесе доста критики заради това, че се разхожда на високи обувки и с бебе в корема из нощните клубове. Малкият Александър обаче се роди здрав, силен и според майка си е най-послушното бебе на света.

Кали съчетава работната си ваканция със семейството си, които не се отделят от нея. Докато тя е на участие за малчугана се грижат синовете й, както и мъжът й Влади. Всяка свободна минута звездата прекарва със семейството си на морето. И дори се щракна за спомен с най-малкия дребосък и свои фенове край плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар