Какво се случва зад кулисите на „Х фактор” часове преди финала?

Какво се случва зад кулисите на „Х фактор” часове преди финала?
5 (100%) 1 vote
Наско и Ана-Мария пред нервен срив, Жана в истерия

Финалистите на предаването „Х фактор” не са на себе си, часове преди финала на музикалното шоу довечера. Ана-Мария, Наско и Жана се борят за победа, но нервите им са опънати до краен предел.
Най-зле от тримата е 15-годишната Ана-Мария, която на своята крехка възраст не може да издържи на напрежението, както и на негативната енергия, която се трупа срещу нея от фенове на другите финалисти. Момичето трудно понася цялото внимание и на няколко пъти се разплака на репетициите. Вероятно на финала Ана-Мария ще се срине, което пък ще даде предимство на другите двама участници.
Интернет е залят от коментари за и против всеки един от тримата финалисти. Певците имат силни поддържници, които обаче не спират да злобеят срещу конкурентите им.

Х фактор

Жана, Наско и Ана-Мария ще мерят сили на финала

Истинска война се разрази между феновете на Наско и Жана. Феновете на рапъра са убедени, че именно той трябва да спечели, и не спират да атакуват Бергендорф. Обиждат външния й вид и че вече й е минало времето за състезания, защото вече не е в първа младост. Отделно Жана Бергендорф е обременена от мисълта за детето си, което е при баща си в Дания. Тя желае на всяка цена да спечели, защото вярва, че това ще върне сина й при нея.
А Наско е изплашен още от гаврата с некролога с неговия лик. За възрастта си той също едва ли ще устои психически.
Така че с най-големи шансове за победа според нашия екип е Жана Бергендорф.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Какво се случва зад кулисите на „Х фактор” часове преди финала?”

  1. R

    Дек. 22. 2013

    Добре де…,не мога да разбера защо си измисляте??? Нито Ана Мария е пред нервен срив,нито феновете на Наско нападат ЖанаІНАПРОТИВ -поне четете малко преди да пишете! Феновете на Жана нападат безогледно Наско(макар че,тя самата го подкрепя).Те са едни от най-злобните в страницата на Х Фактор…. А на самия Наско изобщо не му пука за финала. Ама грам! 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар