Какво състари Емануела (СНИМКИ Преди и сега)

Гласувайте за статията

За отрицателно време бурният живот на Емануела я превърна в сбръчкана леличка

От какво ли са тези ужасни бръчки?

От какво ли са тези ужасни бръчки?

Невероятно състарена изглеждаше Емануела на последното си участие в пловдивски клуб. Докато се разхождаше сред публиката и кършеше пищна снага, присъстващите останаха доста учудени от многото бръчки, които са цъфнали на лицето на певицата.

Тя е само на 32 години, но дълбоките бръчки покрай очите я правят поне 10 години по-възрастна. А прекалено многото грим и грозно нарисувани вежди само подчертават състарената й кожа. Каква ли е причината за отрицателно време лицето на Емануела да се сбръчка чак толкова?

Фенове коментираха, че най-вероятно това се дължи на липса на грижи за кожата. Всяка жена знае, че след 25 години е задължително ползването на нощен и околоочен крем, защото кожата се отпуска и вече не е така еластична. И макар Емануела да дава вид на жена, която се поддържа, явно лицето не й е приоритет. Нали си има силикон и избелени зъби. А може покрай предстоящата сватба да се е поохарчила и да не й остават пари да прибегне до някоя процедура за подмладяване.

Бръчките са плъзнали и покрай устата и по врата на фолк певицата. Тя май съвсем е загубила блясъка си и скоро ще привлича публика само с разголени тоалети.

А ето как изглеждаше певицата само преди година

А ето как изглеждаше певицата само преди година

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар