Каква мода! Виж как се наконти Мис Крокодил

Гласувайте за статията

Антония взриви мрежата с последните си дантелени парцалки и ботуши над коляното

 

Антония Петрова редовно ни скандализира, но този път определено всички зяпнаха и не можаха дума да кажат.

Антония сразява със стила си

Антония сразява със стила си

В следващия момент вече мрежата се напълни с такива коментари, че дамата с високо самочувствие направо ще й се приплаче, видя Kliuki.net.

По принцип на нея въобще не й дреме за хорските приказки, но потребителите продължават да се питат кой съветва моделката какво да облича, защото нещата са повече от трагични… Всъщност вие кажете, споделяте ли това масово мнение? Само вижте как се наконти този път Мис Крокодил. Събитието си е заслужавало всички тези усилия и манекенката явно е искала да блесне като звездата на вечерта. Определено го постигна! Освен всичко друго Антония се изръси 10 бона, за да посрещне именния си ден и затвори цял клуб, където почерпи обилно гостите си в компанията на любимия си. Като принцеса я гледат, не може да се отрече, а тя се е накиприла така, че чак свят да ти се завие. Дантелените детайли по дрешките й и високите над коляното ботуши са си съвсем за парти… или пък не?!

Какво ли значение има – Антония категорично и от край време отказва да си привика стилист, въпреки възможностите, така че едва ли ще се трогне и този път от критиката зад гърба си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Каква мода! Виж как се наконти Мис Крокодил”

  1. Emille Boev

    ян. 25. 2013

    Долнопробен крокодил! Тоца Пернишка….

    Reply to this comment

Добавете коментар