Какъв скандал? Крисия, Хасан и Ибрахим отново тандем

Какъв скандал? Крисия, Хасан и Ибрахим отново тандем
4 (80%) 2 votes

Крисия, Хасан и Ибрахим отново заедно, събра ги Българската Коледа

Крисия, Хасан и Ибрахим отново се събраха. Напук на слуховете, че заради спорове за пари фамилиите на децата са отказали тримата да бъдат тандем, малчуганите се появиха заедно на инициативата Българската Коледа. Малката Крисия изпълни хита си „Планетата на децата“, под акомпанимента на близнаците и за пореден път спечели публиката.

Появата на трите деца заедно сложи край на всички злобни клюки по техен адрес. В публичното пространство тръгнаха слухове, че спорове заради пари са скарали семействата им. Дори се заговори, че родителите на Крисия са поискали тя никога повече да не пее с близнаците. Слух, който бе недвусмислено опроверган от последната им обща изява.

По време на участието на Българска Коледа, Крисия се появи с дълга дантелена рокля с буфан ръкави и изглеждаше като истинска кукла. Не по-малко стилни бяха и близнаците, които също излязоха на сцената с малката певица.

Крисия, Хасан и Ибрахим са отново заедно

Крисия, Хасан и Ибрахим се събраха

Тримата жънат успех, след успех, а песента им „Планетата на децата“ спечели второ място на детската „Евровизия“. Конкурсът пожъна огромен успех, а победата на Крисия, Хасан и Ибрахим ги превърна в най-любимите звезди на България.

Малчуганите се събраха отново заедно

Малчуганите се събраха отново заедно

След това децата бяха атакувани от всички страни, тъй като мнозина се опитаха да се възползват от популярността им. За щастие, родителите им и мениджърът им Слави Трифонов отбягнаха атаките и се постараха да им осигурят нужната почивка, след напрежението около конкурса.

Триото очарова публиката сн. Булфото

Триото очарова публиката сн. Булфото

Специално за българската Коледа, Крисия, Хасан и Ибрахим взеха участие за благотворителния концерт, в подкрепа на деца в нужда. Тримата събраха овациите в залата на НДК. Редом с тях глас извиха космическия глас Валя Балканска, любимецът на тийнейджърките Орлин Павлов, „Бон Бон“, Веселин Маринов, Жана Бергендорф и още куп други звезди. Гвоздеят на вечерта обаче си остават Крисия, Хасан и Ибрахим, които за пореден път трогнаха публиката с уникалното си изпълнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар