Как се просперира в “Пайнер”

Гласувайте за статията

Все повече бивши поп фолк изпълнителки изказват негативното си мнение за “Пайнер” във виртуалното пространство. Твърде вероятно е сред обвиненията да има и безпочвени, плод на неосъществени амбиции, но редицата съвпадения говорят за достоверност на слуховете.

Твърди се, че за да останеш в печелившата музикална фирма, трябва да си намериш богато гадже, което да се грижи финансово за клиповете, визията и рекламата ти. Продуцентите тактично намеквали, че връзките с богати господа се толерират, това заявява и Рени пред медиите.

Пухкавата поп фолк изпълнителка е на друго мнение, което й коства приключване на професионалните отношения с “Пайнер”. Рени не смята, че това е начина, за да просперираш в музикалните среди, макар определено да помага. Това го доказват и изявените фолк диви от въпросната фирма.

Успешните клипове се правят с много пари, както и атрактивната визия се поддържа с цяло състояние. Самата Цвети Янева спомена в свое интервю, че откакто е с богат любовник, качеството на клиповете й рязко се вдигнал, а с него и участията и хонорарите.

Пак Цвети споделя, че фолк певиците имат много предложения от заможни господа, но не излизат с всеки, което пък означава, че го обмислят. Така се просперира в “Пайнер” – с много пари и връзки.

http://www.kliuki.net/kak-se-prosperira-v-%E2%80%9Cpainer%E2%80%9D/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар