Как да ядат! Бузукарката на Ивана тъпче по масите кална

Гласувайте за статията

Стояна възмущава клиентите в кръчмите, а Ивана вдига рамене

 

Ивана и бузукарката й Стояна винаги създават уникална атмосфера и купоните с тях са незабравими.

Стояна тъпче по масата с кални обувки

Стояна тъпче по масата с кални обувки

Клиенти в кръчмите са категорични, че си тръгват удовлетворени и с кеф от техните участия. Любимата певица на народа има хитове, които всеки път сякаш пее за първи път, а феновете й са многобройни.

Напоследък обаче нещата не вървели особено, защото клиенти се оплакват, че партньорката на певицата редовно се качвала по масите с калните си обувки и рядко поглеждала надолу какво точно тъпче. Анонимна читателка на Kliuki.net разказа, че това особено смущава хората, но никой не смеел нищо да й каже. Стояна редовно била във вихъра на вечерта и мачкала наред с токчетата си, а гостите се чудили къде да приберат ястията си. Някой все пак подшушнал на Ивана за проблема, но тя вдигнала рамене и продължила да забавлява публиката с уменията си на микрофона.

Е, малко е гадничко, признаваме, но пък от друга страна само в такива нощни заведения падат всякакви задръжки, а понякога и дрехи, така че всеки да разпусне максимално. Все пак хапването може и да става по-рано, а после е ред само на пийването и танците…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар