Къде се преби Мария на концерта? (ФОТО+ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Мария се появи на концерта за Наградите на Планета с кървава рана на дясното коляно, вероятно получена от падане

mariaФолк певицата Мария се появи на 11-годишните награди на Пайнер в доста странен вид. Изпълнителката на „Пияна от любов“ имаше голяма кървава рана на едното коляно, която се забелязваше дори от по-задните редове в публиката. Не остана незабелязана и от екипа на Kliuki.net.

Ефирната синя рокличка, в която Мария се появи, беше над коленете и затова раната на крака й ясно се виждаше. Дали високите обувки на миньончето са изиграли лоша шега, като са я препънали малко преди да излезе на сцената, се чудеха феновете.

Мария

Мария с рана

Мария излезе, за да изпълните две от песните си. На сцената никой не я видя да пада, което означава, че раната на дясното коляно се е получила преди това. Когато слизаше по стълбите, един от музикантите помогна на Мария, като я държеше за ръка (виж видеото по-долу). Може би именно малко преди това певицата се е пребила някъде зад сцена. Нищо чудно – с тези високи токчета дори професионалист с кокили би се затруднил.

Изцепката силно напомня на друг скорошен гаф по време на едни далеч по-престижни награди. Припомняме, че на Оскарите тази година младата актриса Дженифър Лорънс се преби на сцената пред погледите на милиони души по света. Вина за това имаше дългата й бална рокля, която я спъна по стъпалата. Е, изцепката на Мария далеч не бе толкова зрелищна, но нищо чудно скоро да се появи и видео с падането на чалга дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар