Къци Вапцаров или Нети: Кой ще спечели Като две капки вода?

Къци Вапцаров или Нети: Кой ще спечели Като две капки вода?
5 (100%) 1 vote

Къци Вапцаров и Нети сигурни финалисти, зрителите вече залагат кой ще спечели Като две капки вода

Къци Вапцаров и Нети са сигурните финалисти в Като две капки. Полуфиналът е довечера, но е почти сигурно, че двамата артисти ще отидат на финал. От известно време многобоят между звездите в шоуто се е превърнал в двубой. А претенденти за първото място са Нети и Къци Вапцаров.

Шоуменът открай време се радва на огромна популярност сред зрителите, които не спират да го подкрепят. И докато от публиката печели максимален брой точки, то журито далеч не е толкова благосклонно към него.

Къци или Нети - кой ще спечели Като две капки вода?

Къци или Нети – кой ще спечели Като две капки вода?

В социалната мрежа отдавна вървят коментари, че журито тика нарочно Нети към първото място. И тя е смятана за другия сигурен финалист във формата.

Четете още:

„Кой ще отиде на финала вече е ясно, но кой от двамата ще вземе колата е въпросът“, коментират из мрежата. Според феновете Къци Вапцаров заслужава първото място, а според журито, Нети е на път да спечели предаването.

В зависимост от вота тази вечер ще бъде ясно кои двама още отиват на финала. А другата седмица ще се види,  кой е достоен за победител и има ли измама в Като две капки вода, или няма.

А според вас, кой заслужава да спечели първото място?  Къци Вапцаров или Нети? Споделете в коментарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Къци Вапцаров или Нети: Кой ще спечели Като две капки вода?”

  1. yordanka panova

    юни 02. 2014

    Къци е по добрия и той трябва да бъди първи ат шоуто,Нети не ми харесва и позира, а е и под крилото на журито и мъжа си,Журито не е лоялно,бъдете честни и справедливи,ако не беше КЪЦИ ВАПЦАРОВ,НЯМАШЕ ДА Е ТАКОВА ШОУТО,,,,той е прекрасен артист

    Reply to this comment

Добавете коментар