Журито на „Гласът на България“ разплака лъчезарната Нели (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Нели Стойнова от Ловеч дойде усмихната, но си тръгна много разстроена

 

Преслава, Вики Терзийска, Данчо Караджов и Миро не дадоха никакъв шанс на лъчезарното момиче от Ловеч.

Нели избяга от сцената разплакана

Нели избяга от сцената разплакана

Нели Стойнова пристигна много усмихната, но журито прекърши мечтите й за сцена. Девойката не успя да трогне авторитетите с изпълнението си и никой от тях не се обърна, за да я включи в отбора си, видя Kliuki.net. Въпреки ангелския си глас и присъствието си, тя си тръгна много разочарована.

„Ти избра много трудна песен!”, каза й бившият вокал на „Каризма”, но това не успя да утеши Нели. Тя е влюбена в музиката и се надяваше да получи възможност за по-нататъшно развитие, но според специалистите не се справи с изявата си.

Трудната песен ли я издъни или журито не я оцени?

Трудната песен ли я издъни или журито не я оцени?

След като никой не я подкрепи, 18-годишната се разплака горчиво и дори си тръгна преждевременно. В кулоарите на „Гласът на България” я очакваха близките и приятелите й, които я прегърнаха и я поощриха, че се е справила. След като прекършиха копнежите й, зрителите също изразиха своето недоволство. „Защо така я игнорираха, имаше хляб в нея, много жалко!”, „Аз също я харесах, но нали те са експертите…!”, „Абе глупости, те също хич ги няма, ама нали Слави ги е сложил там да се правят на важни!”, коментират капацитетите в мрежата.

А според вас заслужаваше ли повече Нели Стойнова? Чуйте я във ВИДЕОТО!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Журито на „Гласът на България“ разплака лъчезарната Нели (ВИДЕО)”

  1. Dido

    февр. 14. 2013

    Е, наистина жалко че не продължи, но ще има време за размисъл и на някое от следващите музикални предавания вече ще избие рибата 🙂 Не е виновно журито, тя просто не беше подбрала правилната песен и не звучеше добре на моменти. Както и да е, предаването е страхотно, браво на продуцентите и бТВ, че за пореден път ни радват вечер с такава приятна продукция 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар