Жоро нападна Марина Мицич, Емил Каменов налетя на Борислав в „Къртицата“

Гласувайте за статията

Жоро нападна Марина Мицич, Емил Каменов налетя на Борислав в „Къртицата“

ММА боецът Жоро нападна Марина Мицич в Къртицата и едва не я преби по време на мисията снощи. Брюнетката провокира втория отбор с викове „Там е Къртицата!“ след изключително жестока и тежка битка на арената. Нервите на спортиста не издържаха и той се нахвърли върху стилистката. И едва не я удуши, но бе навреме спрян от охраната.

Марина Мицич се оказа изключително жесток дразнител и успя да извади от равновесие и Бориса. Манекенката си изпусна нервите и се изказа изключително грубо за съотборничката си. В залата за номинации битката продължи да се развива с нова сила. А Марина Мицич отново бе в центъра на скандала.

Жоро налетя на Марина Мицич

Жоро налетя на Марина Мицич

marina 5Овладелият се Жоро побърза да се извини, като заяви, че е реагирал твърде импулсивно, но той се оказа далеч не единствения, който си изпусна нервите вечерта. Емил Каменов също не се сдържа и избухна от гняв, след като Борислав за пореден път го провокира. По време на заговорите, той нарече Емил, едва ли не глупав и заяви, че Гергана го води за носа, затова двамата са невероятно лесни за манипулиране.

Емил Каменов си изпусна нервите заради Борислав

Емил Каменов си изпусна нервите заради Борислав

Охранителят побесня и едва не се стигна до насилие между двамата. Той заби копието си пред Борислав, заявявайки, че номинацията е лична. И помоли Андрей да го не разпитва повече, защото е на ръба да извърши насилие. Предупреждение, с което водещия по чудо този път се съобрази.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар