Жизел Бюндхен вдигна завесата на аристократичния си дом! (СНИМКИ)

Жизел Бюндхен вдигна завесата на аристократичния си дом! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Жизел Бюндхен обитава аристократичен дом, който изумява с внушителната си площ

Жизел Бюндхен вдигна завесата на аристократичния си дом!

Kliuki.net публикува за първи път в родното интернет пространство снимки от мястото, където живее Жизел. Една от най-красивите моделки на планетата няма нужда да пести, за да обзаведе жилището си.

Жизел Бюндхен вдигна завесата на аристократичния си дом

Жизел Бюндхен вдигна завесата на аристократичния си дом

Точното му описание обаче е по-скоро дворец. Всичко е изключително стилно, а площта, на която се разполага е огромна. Вътре стаите са стилни и изискани, с мебели, които съчетават съвременните тенденции и ретро излъчването.

Личи си, че Жизел Бюндхен се е доверила на специалисти, но определено тук е казал думата си е нейният безупречен вкус. Скъпоплатената красавица от немски произход е известна със своята елегантност и премереност.

Както изглежда, това се отразява и в нейната крепост. Зад стените й Жизел обича да тренира, като за целта има специално отредена зала за фитнес. Като всяка дама, тя има слабост към облеклата и обувките.

Отделно помещение, излязло все едно от бутик, е предвидено за марковите тоалети на Жизел Бюндхен. Дрешникът определено предизвиква благородна завист във всички жени, които си мечтаят за подобен.

Хубавицата разполага още с голяма баня, а по всичко личи, че обича и зеленината около себе си.

Вижте сами аристрократичния дом на Жизел Бюндхен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар