Живот между два свята в турския сериал Огледален свят

Гласувайте за статията

За пореден път почитателите на турски сериали са изправени пред поредното телевизионно предизвикателство.

От скоро започна излъчването на сериала Огледален свят по националната телевизия bTV. Сериалът е много съвременен с много вълнуващ сюжет. Зрителите ще имат възможността да гледат епизодите от понеделник до четвъртък от 21.00 часа.

Ако проследите епизодите на сериала ще станете свидетели на два съвсем различни свята. Единият е този на богатите и задоволени хора, а другият е съвсем обикновен и скромен. Съвсем случайно тези два свята се преплитат за да се роди една чиста и искрена любов.

Ферия и Емир са главните герои в турския сериал Огледален свят. Емир е богат и презадоволен младеж, кара скъпа кола и може да има всичко, което пожелае. Ферия е много красива млада дама, произхожадаща от много скромно и бедно семейство. Тя много се срамува от това. Запознанството между двамата е много случайно и не вещае нищо сериозно.

Пламакът на любовта се разпалва почти веднага. Ферия и Емир дори не предполагат какво им е приготвила съдбата. Младото момиче много се срамува от семейството и живота си. Започва да живее в свой измислен свят, изпълнен с лъжи и провокации. Емир не подозира за тази тайна на Ферия и понякога не разбира защо тя се държи толкова странно.

И все пак любовта е по-силна от всичко. Двамата влюбени ще преминат през много перипетии за да успеят да съхранят чистата и невинна любов един към друг. Ферия ще бъде изправена пред много трудности и ще се сблъска с много непредвидени ситуации, но все пак ще съумее да се справи в изпитанията, които и изпраща съдбата. Любовта и с Емир ще бъде чиста и истинска за да могат да и се насладят.

Не случайно и сериалът носи заглавието Огледален свят. Това е метафора и представя паралелният живот да два съвсем различни свята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар