Жесток скандал в „Къртицата“ раздели приятели!

Гласувайте за статията

Флиртът между Рут и Любо си има продължение

Жесток скандал се разрази в базата

Жесток скандал се разрази в базата

Разприте в базата на „Къртицата“ не стихват! Дори и след като излезе сочената за най-голям дразнител Миглена, участниците не успяват да прекарат и един ден без да се сдърпат за нещо. Поредната разправия тръгна от най-обикновена игра. Никой обаче не очакваше, че една безобидна игра на федербал ще доведе до такива сътресения.

Участниците се разделиха на двойки, а победители излязоха Деян Неделчев и рапърът 100 Кила. Победата обаче не зарадва Икебаната, който се обиди на подхвърлена забележка относно възрастта му.

Ексцентричният изпълнител се засегна на нечие подхвърляне, че е стар и в продължение на часове отказа да общува с когото и да било от участниците. Истински срив обаче настъпи в приятелството между Киро Тошко. Двамата, които се имат за първи приятели в шоуто, си размениха изключително остри реплики, провокирани от загубата. Не е ясно дали разменените обиди няма да се отразят пагубно на дружбата им.

Междувременно флиртът между Рут и Любо изглежда изобщо не е приключил. Макар певицата да го помоли да стои настрани от нея, за да не рискува връзката й, самата тя не е сигурна дали точно това иска. Звездата изглежда все по-привлечена от журналиста, а зрителите гадаят как ли ще се развият отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар