Женски бой! Стелла и Райна се хванаха за косите!

„Този танц, който Райна го направи, аз мога да го изиграя със затворени очи“, самодоволно заяви каскадьорката

Стелла не успя да скрие злобата си към Райна
Стелла не успя да скрие злобата си към Райна

Макар да притежава безспорни танцови умения, Стелла Ангелова си навлече повече негативи с участието си в „Денсинг Старс“. Зрителите са повече от отвратени от надменното и злобно отношение, което звездата демонстрира нон стоп.

Най-ярко това си пролича в седмицата, когато Стелла беше контузена и трябваше да бъде заместена от Райна. Певицата се представи толкова достойно, че зрителите поискаха от продуцентите да я оставят за постоянно. Това дотолкова уплаши Стелла, че тя се върна на сцената без да е доизлекувала контузията си само и само да не позволи на певицата да остане по-дълго в шоуто. Още тогава се заговори, че каскадьорката таи лоши чувства към нея.

В снощното издание обаче това си пролича по-ясно от всякога. Без никаква причина Стелла заговори за изпълнението на Райна докато я заместваше. „Танцът на Райна аз мога да го изиграя със затворени очи“, пренебрежително заяви Ангелова. Каскадьорката изобщо не прецени, че с това си изказване падна изключително много в очите на всички, коментират възмутени потребители.

Райна не подмина обидата на Стелла
Райна не подмина обидата на Стелла

Самата певица също не подмина явната обида. „Когато започнеш да се сравняваш с някого , означава само едно-не вярваш в собствените си способности…“, написа Райна в личната си страница във Фейсбук. И добави, че за нея Стелла се е изложила изключително много с изказването си.

Вижте и вие как каскадьорката ни в клин, ни в ръкав говори изпълнението на певицата.  Видеото започва от 18 минута.


Dancing Stars ep18 част1/ 13.05.2013 by cool12312

2 коментара
  1. Danka Garabitova казва

    Тъпа лъжлива кучка!

  2. Nadejda Radeva казва

    кучка със самочувствие, това е Стела.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.