Женска ревност! Ето ТОЗИ мъж скара Николета и Жана! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двете водещи не се понасят заради обикновена женска ревност

Николета е имала кратка авантюра с гаджето на Жана

Николета е имала кратка авантюра с гаджето на Жана

От няколко дена ефирът на ТВ7 се тресе от заяжданията и нападките, които двете водещи – Жана и Николета отправят една към друга. Двете дори не се опитват да скрият неприязънта си една към друга, а Жана стигна още по-далеч, наричайки плеймейтката иронично „водеща новобранец“.

Какво всъщност се крие зад тази вражда обаче? В много медии се появи информация, че Жана се бояла за мястото си като водеща в телевизията, понеже Николета се била амбицирала да я измести като водеща не само в „Къртицата на светло“, а и в сутрешния блок на телевизията, където Жана щяла да се завърне след края на „Къртицата“.
Истината обаче се оказа малко по-различна. Оказва се, че преди години плеймейтката е имала вземане-даване с настоящата половинка на екс-адреналинката. Запознати шушукат, че малко след като се разделила с Жоро Главата, настоящата госпожа Божинова имала кратка, но бурна авантюра с брокера на недвижими имоти Слав, който сега топли леглото на Жана. Двамата дори били сгодени и обмисляли да сключат брак, твърдят приятелите им.

Ако се вярва на слуховете обаче преди няколко години Николета също имала мераци към заможния Слав. След раздялата си с Жоро Главата плеймейтката се опитала да го оплете в мрежите си, но господинът бързо се усетил и я разкарал. Говори се, че Николета и Слав се запознали именно покрай връзката й със сина на убития подземен бос Стоил Славов. Очевидци твърдят, че Жоро веднъж дотолкова изпуснал нервите си заради флирта на Николета, че я ошамарил пред очите на гостите в пловдивска дискотека.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар