Жени и Тачо оплели в схемите си Мартин преди ВИП Брадър

Жени и Тачо оплели в схемите си Мартин преди ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Жени и Тачо се запили преди ВИП Брадър с Мартин, за да го оплетат в схемите си

Жени и Тачо са се опитали да вербуват Мартин за своята игра във ВИП Брадър, научи Kliuki.net.

Дотук не им се получават нещата, но защото Тачо се издъни и беше изгонен. Иначе те имаха пълната подкрепа на Мартин, който нямало да я издава директно, а се уговорили да бъде подмолна и тайна.

Жени и Тачо

Жени и Тачо заедно с Мартин преди ВИП Брадър

Манекенът щял да бъде оръдието на Жени и Тачо, което ще вдига интереса около тях всеки път, когато той достигне точка на замръзване. В началото това не се налагаше, защото продукцията вкара Зорница и събитията се въртяха все около Жени и Тачо.

Впоследствие обаче нещата утихната за кратко, тогава шестата по красота в света вдигна луд скандал, че Мартин е изпял за бившата им връзка. Това беше особено странно, защото доста хора са запознати с отношенията им, а и Тачо също знае за тях. Не беше нужно на Жени да привлича такова внимание, излагайки се и крещейки в ефир.

Ето че и това е било с умисъл. Целта била публиката да започне да съжалява Тачо и постепенно да стигне до финала с шанса да спечели.

Всеки път в изповедалнята Жени Калканджиева натрапваше посланието ни внушаваше, че Тачо е възможният победител. Мартин също използва техните имена в номинациите, уж че са му съперници и конкуренти. Всъщност тримата са седнали и са се разбрали да си бъдат опора в Къщата.

За съжаление ВИП Брадър се оказа непредсказуем, а нервите на Тачо слаби. Той не издържа на провокациите и се провали. Жени и Тачо могат само да ронят сълзи, че се стигна до такава развръзка, защото загубиха неговия хонорар.

Вече ви разказахме, че от формата умишлено са сътворили атмосферата на напрежение, за да могат да скроят шапка на Жени и Тачо.

Тя е вряла и кипяла, нямаше начин да се върже, но Тачо на пияна глава е лесен и беше подлъган. Сега той си ближе раните в Маями, а Жени Калканджиева плаче неутешимо вътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар