Жени и Тачо не могат един без друг, заедно са!

Гласувайте за статията

Жени и Тачо изненадаха околните, че отново са близки и влюбени

Жени и Тачо не могат един без друг, заедно са, видя Kliuki.net!

Напук на всички и всичко, тези двамата няма как да се оставят.

Жени и Тачо

Жени и Тачо се забавляват щастливи и влюбени

Между тях има бурни страсти и изобилие от любов. Те са си Ин и Ян.

Жени и Тачо може и да се разделят, да си крещят, може би и изневеряват, но после пак са си заедно и единни. Като излезли изпод перото на любовен романс, са отношенията им до най-малкия детайл.

Жени и Тачо многократно обявяваха края на връзката си и също толкова пъти се и събираха отново. Каквото и да става. Както и да се сърдят накрая пак са си заедно и лудо влюбени.

Жени и Тачо

Тачо не издържа и откри, че останалите бледнеят пред Жени

За всички фенове и близки на Жени и Тачо им е пределно ясно, че са си само един за друг. С доста тежки характери, с които лесно не всеки би се разбрал, с бурни алкохолни изпълнения и чести любители на нощния живот е най-точното определение и за двамата.

Напълно сходни и еднакви. След всичките тези години, през които са заедно, на всички им стана ясно, че за тях думата раздяла в пълния й смисъл за тях няма.

Жени и Тачо са уникална двойка. Човек би казал, че едва се понасят. Биха се избили и издрали, а в следващия миг по-влюбени и щастливи от тях няма.

След всичките тези скандали, разправии и раздели между тях човек почва да осъзнава, че цялата им романтика и страст се излива на буйни потоци, къде положителни, къде много отрицателни. На това се казват истински латино страсти в българската им версия.

Жени и Тачо умеят да поддържат връзката си все нажежена. Къде бурно скандалче ще си спретнат, къде с друг или друга ще се заиграят. Но накрая след всичката отрицателна енергия, която са вложили в изобилие, изведнъж се завъртат и всичко пак е розово, сияе и цъфти. Така се поддържа връзката жива.

Жени и Тачо имат много свои фенове, които отдавна са открили, че тези бурни страсти между техните любимци е просто част от самите тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар