Жени Калканджиева и Тачо се разведоха тайно?

Жени Калканджиева и Тачо се разведоха тайно?
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева и Тачо от месеци не живеят заедно, бизнесменът обвързан с тайнствено момиче

Жени Калканджиева и Тачо са се развели тайно! Новината гръмна буквално преди минути и за нула време обиколи светското пространство. Шестата по хубост в света и съпругът й са избрали да сложат крайн на брака си мирно и тихо и без излишна шумотевица, за да избегнат вниманието на медиите, научихме от Kliuki.net.

Жени Калканджиева и Тачо са се развели тайно?

Жени Калканджиева и Тачо са се развели тайно?

Макар Жени да твърдеше, че двамата с десет години по-младия Стефан Манов-Тачо са успели да закрепят брака си след изневярата му със Зорница Линдарева, истината е съвсем различна. Жени Калканджиева и Тачо от месеци не живеят заедно след като неверният съпруг си събрал багажа и напуснал общия им дом. Съседите им потвърдиха, че той се появява само когато трябва да вземе сина им Георги и после да го прибере при майка му.

Двамата все още отказват коментар за слуховете за развода, но и не ги отричат. Не е ясно, ако раздялата е факт, как са си поделили грижите за малкия Жорко, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че бракът между Жени Калканджиева и Тачо се разклати сериозно когато лъсна изневярата му с манекенката на Визаж Зорница Линдарева. В последствие той я заряза и замина за Испания, а при прибирането му тук, Жени обяви, че двамата са решили да дадат втори шанс на брака си.

Без особен успех обаче, тъй като малко след това стана ясно, че Тачо е обвързан с мистериозна дама на име Антония. На рождения ден на Жени отчуждението помежду им съвсем си пролича, тъй като двамата бяха седнали на различни маси, а Тачо не се отдели от червенокоса дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар