Жени Калканджиева страда от проклятието на Мис България

Жени Калканджиева страда от проклятието на Мис България
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева е преследвана от неудачи, досущ като цял куп други носителки на короната

Жени Калканджиева е една от много „най-красиви“ българки, за които титлата се оказа проклятие

Жени Калканджиева пострада от проклятието на Мис България. В родните светски среди все по-усилено се коментира, че короната на най-красивата българка е прокълната и носи само нещастие на носителките й. Жени Калканджиева е типичният пример за прокобата, надвиснала над титлата, убедени са по-суеверните фенове.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева

Шестата по хубост в света дълги години не успяваше да открие любовта. В крайна сметка тя се омъжи за десет години по-младия от нея Тачо, на когото роди и син. И тъкмо всички бяха повярвали, че Жени Калканджиева най-после е щастлива, гръмна новината за скандалната изневяра на Тачо с моделката Зорниица Линдарева. Покрай стреса от предателството и хорското съжаление, шефката на Визаж все по-често започна да посяга към чашката, което се вижда ясно от престоя и както във ВИП Брадър сега, така и в Къртицата преди около година.

Друга Мис България – Роси Иванова, също не беше подмината от проклятието на короната. Една от най-красивите носителки на титлата изобщо имаше обещаващо бъдеще пред себе си. Вместо да се възползва обаче от много си ангажименти и все по-нарастваща популярност и да живее щастливо и охолно, Роси затъна в пристрастеността си към дрогата и едва не загина след свръхдоза. Към днешна дата хубавицата е потънала в пълна неизвестност.

Жени Калканджиева

Теди Бургазлиева и Мартин

Ивайла Бакалова и Теди Бургазлиева също спадат към графата на миските, за които короната се оказа едновременно награда и проклятие. И двете така и не успяха да създадат сериозни връзки и семейство и в момента са сами. Ивайла беше зарязана от бащата на дъщеря си Рая – Румен Вълка, а чаровната Бургазлиева имаше неуспешни отношения със сина на Стойчо Младенов, а също и с модела Мартин Мартинов, който в момента е във ВИП Брадър.

Настоящата Мис България Нанси Карабойчева се радва на успешна връзка с волейболния национал Добромир Димитров. За сметка на това обаче ангажиментите й са минимални, ако въобще ги има. Единствена Наталия Гуркова засега сякаш успява да избегне проклятието, застигнало колежките й по титла и се радва на щастлив семеен живот с богаташа Джорджи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар