Жени Калканджиева щастлива след раздялата с Тачо

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева обърна гръб на слуховете и с усмивка посреща всички бури в личния си живот

С широка усмивка Жени Калканджиева посреща всички неприятности. Напук на злополучните новини, че е разделена със съпруга си Стефан Манов, миската продължава да се усмихва и проявява завиден стоицизъм. Жени се появи на модно ревю преди дни и освен че изглеждаше видимо подмладена, не спря да се усмихва.

Тя ведно позираше за снимки, бъбреше с приятели и по никакъв начин не показа, че нещо в личния живот куца.

Жени Калканджиева блесна на парти

Жени Калканджиева блесна на парти

Шестата по красота в света досега винаги твърдеше, че всичко е наред, докато не се разчу, че е пред развод, а ако се вярва на слуховете, дори се е развела. Това веднага прикова любопитните погледи към нея, но освен, че е отслабнала и то значително, мис България не изглежда нито депресирана, нито натъжена.

Всъщност Жени Калканджиева пресича всякакви слухове за брака си и се старае да гледа весело и бодро на живота. И се е посветила изцяло на работата и семейството си.

Мис България не изглежда съсипана от слуховете за развода

Мис България не изглежда съсипана от слуховете за развода

За разлика от повечето дами от светския елит, Жени Калканджиева не се крие, нито се жалва на ляво и на дясно, че е зарязана. Напротив—мис България обикаля партита, забавлява се с приятелки и по нищо не показва, че има проблеми с брака й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар