Жени Калканджиева си увреди бъбреците с алкохол – извикаха линейка

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева вдигна паника в Къщата, защото се наложи да я поставя на системи

Жени Калканджиева си увреди бъбреците с алкохол, предполагат от екипа на ВИП Брадър, научи Kliuki.net.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева си увреди бъбреците с алкохол, едва ли е бременна…

На няколко пъти вече манекенката се налагало да търси спешна помощ. Тя излизала и като се връщала била със синини на ръцете, защото е поставяна на системи. Тачо я питал какво се случва, но тя сменяла темата, тъй като нямала право да говори за състоянието си. Източници на България Днес пуснаха слух, че по всяка вероятност тя е бременна.

Жени Калканджиева щяла да издаде тази тайна по-нататък в шоуто, за да може да изплува поредната ингрига. Продуцентите били готови скъпо да платят за разгласяването й. Така те ще си осигурят висока гледаемост докрая, а и неслучайно вкараха Тачо, че да изцедят още от любовните отношения на двойката.

Официалната версия гласи, че Жени Калканджиева е била на системи преди няколко дни, защото имала болки в бъбреците, писа 24 часа. Линейка пристигнала в Къщата и медиците се погрижили на място за красавицата.

После здравословните й проблеми отшумяли. Зрителите коментират, че се касае за алкохолно натравяне, тъй като Жени Калканджиева не спира да пуши, пие и рядко се храни добре. При всички тези факти, би било особено странно, ако Жени е бременна, тъй като тя би трябвало да мисли сега за бебето си и развитието му.

Затова близките й не вярват, че тя ще става майка отново. Още повече, че са наясно с трусовете между нея и Тачо от това лято. Въпреки че двамата успяха да позакрепят връзката си, те все още не са се справили реално с кризата.

Тепърва има да изглаждат различията си и да намерят компромис, за да не се стига до подобни грозни сцени, на които бяха свидетели хората пред екрана на Нова телевизия.

Жени Калканджиева вече е един от фаворитите в този формат и дано съвсем не си влоши бъбреците, че да се наложи да излезе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Жени Калканджиева си увреди бъбреците с алкохол – извикаха линейка”

  1. Брей! Страшна работа!

    Reply to this comment

Добавете коментар