Жени Калканджиева разтопи с порасналия Жорко

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева направо умили с порасналия Жорко

Жени Калканджиева разтопи мрежата със снимки на сина си. Мис България се появи на светско събитие с малкия Жорко и изненада всички. Миската изглеждаше сияеща с малчугана в обятията си и по всичко личеше, че няма търпение да покаже на всички колко е пораснал.

По принцип Жени Калканджиева държи сина си далеч от светските среди, но този път го взе със себе си на партито. Макар и в началото малко срамежлив, младежът бързо свикна и дори раздаваше усмивки на фотографите.

Жени Калканджиева показа порасналия Жорко

Жени Калканджиева показа порасналия Жорко

Наследникът на Калканджиева и Стефан Манов, толкова много прилича на майка си, че направо е като неин близнак. „Боже колко си прилича с Жени!“, „Одрал й е кожата, все едно нея гледам преди 20 години“, коментират фенове.

Двамата разтопиха с общи снимки мрежата

Двамата разтопиха с общи снимки мрежата

Малкия принц на Жени Калканджиева, който се очаква тази есен да бъде първокласник, не се отдели от майка си цяла вечер. Въпреки това той позира пред камерите уверено, макар рядко да застава под светлините на прожекторите.

Отсъствието на съпруга на Жени, Тачо предизвика слухове, че двамата са сложили окончателно край на брака си. От няколко дни се шири мълвата, че двамата са разведени, но досега не са коментирали дали това е истина, или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар