Жаси и Румен Луканов са неразделни

Гласувайте за статията

Чаровният водещ на “Сделка или не” е в чудесни отношения с Жаси – неговата асистентка. Двамата са неразделни и се появяват заедно на всички светски събития. Половинката на Румен не ревнува и е близка с красивата Жаси. Тримата се разбират идеално, а между двете дами няма конкуренция. Румен е щастливец, коментират медиите. Той е надзираван от чаровната си асистентка, която зорко го пази от напористи фенки.

Жаси има специално място в сърцето на водещия на “Сделка или не”, което пък не е проблем и за гаджето на моделката. Ина – половинката на Румен, е облагодетелствана, защото Румен се старае повече в семейните задължения, тъй като дава отчет пред асистентката си. Шоуто “Сделка или не” е най-успешното в Нова ТВ. То се радва на висок рейтинг, както и в началото от стартирането му. Едно врабче ни каза, че е спечелило завидна сума от играта с кутиите, което означава, че няма нищо нагласено.

Както и твърди Румен пред медиите, които са подозрителни към подобни игри. Жаси се справя идеално в ролята си на асистентка. По едно време се чуваше, че тя иска мястото на водещия и не се задоволява с по-малко. Но всичко в популярното предаване си е по старому. Което означава, че или мераците на Жаси са отрязани, или слуховете не са достоверни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Жаси и Румен Луканов са неразделни”

 1. Павел Луканов

  апр. 13. 2011

  щастливец е Румен с две дами навсякъде е то и аз съм Луканов,че и Джуров ама нито едната нито другата фамилия не ми помага да отида в шоуто и да видя отблизо поне кутията със 100 000 лв.

  Reply to this comment
 2. гг

  апр. 13. 2011

  е това е щастие с две дами

  Reply to this comment
 3. Vaniliya

  апр. 13. 2011

  Щастливец;)

  Reply to this comment

Добавете коментар