Жанна Фриске се пребори с тумора в мозъка, вече се подобрява

Жанна Фриске се пребори с тумора в мозъка, вече се подобрява
3 (60%) 2 votes

Жанна Фриске пребори рака, вече се възстановява

Любимата звезда на Русия, Жанна Фриске успя да победи рака. Известната певица бавно, но сигурно се подобрява, твърдят руски медии. Красавицата, чиято драма разплака целия свят, намери сили да се бори. И благодарение на огромната любов и подкрепа на феновете, приятелите и семейството успя да преодолее рака.

През последните седмици настъпи истински обрат в състоянието на Жанна Фриске, твърди нейния съпруг Дмитрий Шепелев. По думите му, певицата се е стабилизирала и дори има планове отново да стане майка.

Жанна Фриске пребори тумора

Жанна Фриске пребори тумора

Лекарите буквално върнаха от смъртта прекрасната Жанна. Фриске се бе отказала от битката с рака и бе решила да си отиде без много шум, след като научи, че има тумор в мозъка в напреднал стадии. Папарашки снимки на певицата, след като се разболя, обаче вдигнаха на крак цяла Русия и милиони фенове поведоха кампания в подкрепа на звездата, пише joinfo.ua.

Певицата вече прави планове за второ бебе

Певицата вече прави планове за второ бебе

Трогната от огромната любов и подкрепа, която получи Жанна Фриске се взе в ръце и поведе битка с рака. Последните прогнози на лекарите са повече от оптимистични и има шанс певицата да се възстанови напълно.

Новината развълнува феновете на Жанна, някои от които се бяха отчаяли заради любимката си. Съпругът й обаче сподели, че тя вече е много по-бодра и по-уверена във възстановяването си, а също така има планове да ражда нови деца и то съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар