Жана от Х Фактор е била бунтарка и като по-млада

Жана от Х Фактор е била бунтарка и като по-млада
4.5 (90%) 2 votes

Гласовитата червенокоска още като тийнейджърка е залитала по татуировките и пиърсинга

Финалът на Х Фактор е съвсем близо. Безспорно сред полуфиналистите в този сезон се открои Жана Бергендорф – червенокоската с изключителен глас и пънкарско излъчване. Дори и менторът й Любо призна, че в първия момент като я е видял, е бил резервиран към нея заради визията й. Това обаче се променя в момента, в който Жана запя.

Жана от Х Фактор като по-млада също е била бунтарка

Жана от Х Фактор като по-млада също е била бунтарка

Оказа се, че 28-годишната изпълнителката, си е била винаги с бунтарско излъчване. От Kliuki.net намерихме уникални снимки на Жана от преди 10 години, когато червенокоската е едва на 18 години. По това време участничката в Х Фактор заминава за Южна Корея, където живее няколко години и работи като певица. Самата Жана споделя, че именно този период й е помогнал да развие певческите си умения.

Както сами виждате от кадрите, въпреки, че все още е тийнейджърка, Жана вече е със солидно количество пиърсинг и татуировки. Прави впечатление още, че изпълнителката е с няколко килца отгоре от сегашната й визия. „Пак е сладка. Има уникални очи“, коментират почитателите й. Които не спират да подкрепят любимката си по пътя й към победата в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар