Жана и нейната голяма болка Леон – виж колко са сладки заедно! (СНИМКИ)

Жана и нейната голяма болка Леон – виж колко са сладки заедно! (СНИМКИ)
3.5 (70%) 2 votes

Жана и нейният син Леон, който е голямата й болка, са много сладки заедно

 

Жана Бергендорф и нейният син Леон са много сладки заедно!

Малцина знаят обаче, че момчето й е голямата й болка в този живот. Причината е, че Жана все още няма попечителство над Леон, който живее в чужбина с баща си.

Жана и синът й Леон

Жана и синът й Леон

Двамата са в развод и се борят за правата на детето. Победителката в Х Фактор не беше виждала Леон в продължение на една година.

Жана има една голяма болка и това е Леон - дано да успее да си го върне обратно

Жана има една голяма болка и това е Леон – дано да успее да си го върне обратно

Наскоро той пристигна в страната и се качи на сцената при любимата си майка. Тогава Жана не сдържа сълзите си и се разстрои от бурните емоции, забеляза Kliuki.net.

Явно обаче това й е дало сила, защото вчера тя се представи блестящо и успя да надмогне конкуренцията. Жана Бергендорф е безапелационният Х Фактор на България, тържествува и журито на формата.

Сега Жана има само една кауза пред себе си – да прибере Леон у дома, стига съдът да й даде правата. Едно малко същество трудно би се справило без своята родителка, но Жана е обвинявана от семейството на съпруга си, че не може да се грижи адекватно за Леон. Тук ние виждаме съвсем друго нещо.

Жана Бергендорф се забавлява искрено с малкия си наследник, а той сияе от щастие, докато е в обятията й. Снимките са трогателна класика – майка, която излъчва безусловна любов към своето дете.

Вижте сами колко са сладки Жана и нейният син Леон!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар