Известни личности даряват всяка година част от доходите си

Гласувайте за статията

Виктория и Дейвид Бекъм даряват всяка година част от доходите си, чрез различни благотворителни инициативи и организации. Звездното семейство се радва на богат и охолен живот, но не забравя нуждаещите се. Модната икона на Холивуд се занимава активно с благотворителност и заедно с половинката си подпомагат децата в Африка, страдащи от липса на нормални човешки условия. През последната година семейство Бекъм е дарило 1,3 млн. паунда за благотворителни каузи.

Много светски величия като Анджелина Джоли и Брад Пит даряват част от доходите си, за да помогнат на бедното население в африканските и азиатските държави. Те се опитват да осигурят нормални условия за развитие на част от децата. Както писахме, Анджелина е почитана като богиня в Камбоджа, от където осинови дете. Красавицата и Брад Пит развиват благотворителност чрез своята фондация, която е помогнала на хора от различни точки на планетата. Те дават голяма част от доходите си и проявяват съпричастност кум бедните и онеправданите.

Мадона дарява около 6 милиона долара всяка година. Поп иконата не жали средства, когато става въпрос за благотворителност и се занимава активно с различни каузи в защита на нуждаещите се. Тя подпомага местното население в Малави и дори осинови две деца. Не пропусна да даде помощта си за населението на Италия, след чудовищно земетресение през 2009г.

Холивудските величия са най-активни в сферата на благотворителността. Те дават чудесен пример за лично отношение към бедността, мизерията и болестите, провокирани от ненормалните условия, в които все още живеят хиляди хора.

http://www.kliuki.net/izvestni-lichnosti-daryavat-vsyaka-godina-chast-ot-dohodite-si/

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Известни личности даряват всяка година част от доходите си”

  1. субтитри

    апр. 24. 2011

    Браво на тях 🙂

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Кръстиха храм на Анджелина Джоли - 24.04.2011

    […] […]

Добавете коментар