Известни българки, които са причина за развод! Виж 6 от тях

Известни българки, които са причина за развод! Виж 6 от тях
5 (100%) 1 vote

Известни българки, които са били просто тайни половинки, но накрая са заели мястото на официалната

 

Известни българки в афера – само шест примера на такива, които са успели да заемат мястото на официалната и са станали причина за развод.

Известни българки, които са причина за развод - Диляна Попова влезе ударно в тази класация, тя сътвори скандалът на годината заради връзката си с Асен Блатечки

Известни българки, които са причина за развод – Диляна Попова влезе ударно в тази класация, тя сътвори скандалът на годината заради връзката си с Асен Блатечки

Kliuki.net подбра по-ярките случаи, които през последните години разтресоха общественото пространство. Дългогодишните отношения претърпяват какви ли не перипетии, но появи ли се тайната любовница, тогава кризата е гарантирана, пише изданието bgreality.com.

И звездите не са пощадени от подобни удари на съдбата. Дали любовта си е отишла при тях, за да се стигне дотук или красавиците са били толкова фатални, че мъжете не са могли да им устоят, никой не може да твърди със сигурност.

Факт е развръзката – тези известни българки са сочени с пръст, че имат вина за разводите.

Хилда Казасян и съпругът на водещата Валя Войкова са имали връзка с години. Накрая се стига до окончателна раздяла между Пламен и Валя. Те обаче приключили мирно и тихо, а децата на Хилда и Валя се разбирали отлично.

Анна Вичева отне Зуека от Нина Димитрова. 20-годишният им брак рухна, но това е втори развод за Зуека. Наскоро той дори стана татко отново, Анна роди син.

Ирина Сарачинова месеци наред беше в конфликт с Вихра – бившата на Иван. Дрязгите не са отшумяли, но така или иначе Иван и Ирина са заедно, а Вихра остана в миналото.

Диляна Попова предизвика скандала на годината. В момента тя е бременна от Асен Блатечки, който заряза жена си и детето. Актьорът живя 15 години с Катерина Горанова, но чарът на Диляна надделя над всичко друго и той хукна при нея.

Златка Димитрова отказва да поема отговорност за решението на Миро да напусне благоверната си. Бизнесменът избра плейметката и тя вече се надява на пръстен и дете.

Николета Лозанова и до днес се мрази с Алисия, въпреки че тя самата е виновна за драмата в живота й. Силиконката завладя Валери Божинов с формите си и му се отдаде още, докато той беше с певицата. Двамата започнали от един горещ уикенд в Италия. После вдигнаха сватба и се роди Никол.

Хулени или не, тези 6 известни българки продължават напред и вярват, че тях няма да ги сполети същото…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар