Извън новините на Ани Салич разкрива истинския живот на звездите

Гласувайте за статията

Извън новините на Ани Салич показва звездите в друга светлина

Извън новините е последният проект на Ани Салич. Бившата звезда на Би Ти Ви стартира ново риалити, което е посветено на живота на известните извън светлините на прожекторите.

Във фокуса на предаването Извън новините ще видим Анета Сотирова, актрисата Теодора Духовникова, а един от първите е Магърдич Халваджиян. Ани Салич разказва, че смята да даде на всеки от героите си по една камера и той сам да заснеме и покаже пред света каквото реши.

Ани Салич с нов проект, показва истинския живот на звездите

Ани Салич с нов проект, показва истинския живот на звездите

Проектът Извън новините напомня изключително много на „Един на…“ който вървеше преди години по БНТ. Сред участниците в него бяха Дони и Нети, Кръсто Лафазанов, Теди Москов и още редица знаменитости.

Този път обаче Ани е решена да покаже не само живота на звездите от шоубизнеса, но и на тези, които стоят извън светлините на прожекторите. Идеята на Извън новините е да показва в последствие и живота на малките, обикновени хора и как се справят те с ежедневието си.

За Маги Халваджиян Ани казва, че той буквално гори в работата си и все пак намира време между няколко проекта, да бъде с любимата си Кремена. Друг гост ще е Теодора Духовника и Белослава.

Самата Ани Салич също си прави собствен видеодневник. Водещата разказва за собственото си ежедневие и в продължение на две седмици снима части от живота си, които по-късно ще покаже в новото си предаване.

Видео с новия проект на Ани Салич можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар