Изуми всички! Вижте страстната самба на Люси (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Възтежичкият режисьор прикова погледите на всички с блестящото си изпълнение

Люси събра погледите на всички

Люси събра погледите на всички

Люси за пореден път доказа, че волята на човек е по-важна от всичко друго. Режисьорът излезе на сцената на „Dancing Stars“ снощи, за да изтанцува един от най-сложните латиноамерикански танци – самба. И когато всички очакваха, че този път огромният Люси няма да се справи с бързината на стъпките и сложността на движенията, той буквално разби зрителите с впечатляващото си изпълнение.

Люси демонстрира невероятна бързина и гъвкавост, които изумиха и зрителите, и журито. Нещо повече, режисьорът започна танца съвсем сам, без партньорката си, която се включи малко по-късно. А всички знаят колко е трудно да танцуваш сам на сцената, без професионалния си партньор. До този момент нито една от останалите звезди не се е осмелила да открие танца със солово изпълнение.

Люси обаче за пореден път възхити феновете си и показа, че упоритостта винаги води до добри резултати. От самото начало на шоуто режисьорът заяви, че ще се бори наравно с останалите участници за голямата награда и няма да позволи на килограмите да му попречат. „Справя се повече от перфектно“ възхитени са зрителите.

Припомняме ви, че освен танците, Люси си е поставил и друга цел – да се отърве от излишните килограми до края на шоуто. Както вчера от kliuki.net писахме, до момента режисьорът е свалил над 20 кг. И ако продължава в този дух, нищо чудно до края на шоуто да го видим в предишната му, секси форма.

Докато чакаме това да се случи, насладете се на самбата на Люси и Петя от снощи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар