Изтрещяване! Фенове налазиха Преслава! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Певицата бе на участие в Града под тепетата, където успя да вдигне всички посетители на заведението на крака

Преслава умее да весели фенове

Преслава умее да весели фенове

Фенове буквално налазиха Преслава по време на участие. Изпълнителката на „Лудата дойде” се видя в чудо и едва успя да се откопчи от подпийналите си почитатели в пловдивски клуб, видя Kliuki.net.

Певицата бе на участие в Града под тепетата, където успя да вдигне всички посетители на заведението на крака и да повдигне настроението. Някои от феновете обаче толкова се въодушевиха, че се качиха на сцената при певицата.

18953_big_preview 18954_big_preview„Тия тримата съвсем изтрещяха, направо налазиха горката Преслава”, кискаха се зяпачи. Топ певицата обаче продължаваше да ги забавлява и да пее, без да се притеснява от мъжката компания. В един момент момчетата на дансинга тотално се разгорещиха и разхвърляха дрехи и задръжки. Певицата остана сащисана от „бойната готовност” на своите фенове и се хвана за главата. Охраната през цялото време бе нащрек за зулуми, но момчетата просто се забавляваха.

„Преслава е свикнала на подобно изтрещяване. Тя през вечер е на участие по задимени кръчми и дискотеки с подпийнали клиенти, така че се е нагледала на всичко. Освен това, когато феновете се забавляват и тя е доволна – значи си е свършила работата”, обясняват близки до Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар