Изтрещя! Миглена гадае кой е Къртицата по веждите си (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Амбициозната дизайнерка шашна зрителите с приумиците си

Миглена гадае по веждите си кой е Къртицата

Миглена гадае по веждите си кой е Къртицата

Престоят на Миглена в базата на „Къртицата“ определено беше доста запомнящ се. Освен че успя да завърти главата на рапъра 100 Кила, дизайнерката настрои почти всички участници срещу себе си с безбройните си теории кой е Къртицата. Снощният епизод на шоуто показа, че за да се подготви за теста, Миглена разчита не само на дневника си, ами и на… веждите си!

Амбициозната брюнетка се взря в огледалото и започна да си бае „Ако ми излезе черта, ще играя с Жени, досега винаги ми е излиза черта. Ако не – ще играя с Деян Донков“, нареждаше Миглена. И докато зрителите се чудеха какво се случва, Меги си сбърчи веждите и победоносно заяви „Черта!“. Феновете направо се шашардисаха! „Какво й става, тотално изтрещя“, смеят се потребители. Очевидно Меги си има свои начини да гадае кой е Къртицата, защото след като установи, че веждите й я „съветват“ да играе с Жени, тя се допита и до пръстите на Моро. Меги накара циганина да нарече два от пръстите си – един за Жени, един за Деян и да не й казва кой кой е, за да си избере.

Тези знаци не бяха достатъчни за Миглена и тя реши да се допита и до броя снимки, които е взела със себе си в базата, а накрая дори започна да търси скрит смисъл в числата в дневника й.

Вижте и вие как Миглена гадае кой е Къртицата! Видеото с нея започва от седмата минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар