Изритаха Мис Джуки Габриела Радославова от ефир

Изритаха Мис Джуки Габриела Радославова от ефир
5 (100%) 1 vote
„Мисколегията”, в което се подвизаваше Габриела Радославова, бе свалено от ефира на ТВ7

Габриела Радославова, нашумяла като Мис Джуки, била много разочарована от факта, че тъкмо имала шанс да се изявява в ефира, без да се разголва, и хоп… спрели предаването й. В рубриката „Мисколегията” в „Комисията Павлов“ силиконките нищеха най-пикантните клюки и всичко случващо се в държавата ни – пише „България днес”.
„Не се притеснявам да говоря и казвам точно това, което мисля, а имам малко мръсни мисли, което скандализира хората, но всички това харесват” – рекламираше доскоро рубриката си 20-годишната Габриела Радославова, горда притежателка на 7 кубика силикон в устните си.

Габриела Радославова

Късметът изневери на Габриела Радославова

„Тези устни ми носят късмет, благодарение на тях работя в телевизия” – хвалеше се доскоро силиконката. Късметът обаче е шантаво нещо и взе, че я напусна!
На Габриела Радославова не й провървя и по пътя на рекордите на „Гинес”. Някакви си 3 кубика силикон не й достигнаха, за да се окичи с признанието „Най-страстни устни на Балканите”. За капак на всичко през изминалата седмица разкрепостената миска беше натирена и в класацията на едно от най-престижните мъжки списания у нас за най-непривлекателна жена.

Причина за обидната класация са именно джуките на Габриела Радославова, които са наблъскани със силикон и загрозяват лицето й, смятат потребители

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар