Изненада всички! Ангел се оказа истински къщовник

Гласувайте за статията

Певецът реши да поизлъска имиджа си на мърляч и несериозник

Ангел се показа като истински къщовник

Ангел се показа като истински къщовник

В последните дни медийното пространство кипи от коментари и слухове, свързани с дуета между Ангел и Мойсей. Вече няколко пъти се заговори за разпад на дуото – информация, която за радост на почитателите им, се оказа фалшива и която лично Ангел неколкократно опроверга.

В същото време обаче към самият русоляв изпълнител се изсипаха купчини обиди и укори заради поведението му. Ангел беше жестоко критикуван заради факта, че постоянно пуши и не се крие дори и от по-малките си фенове, за които поведението му е образец за подражание. Нещо повече, по време на предаване, в което участваше на живо, звездата най-невъзмутимо си метна фаса през прозореца на колата, директно върху улицата.

Всичко това настрои доста фенове срещу него, които не харесаха безпардонните му изцепки. Изглежда Ангел все пак си е взел поука от множеството негативни коментари, които отнесе, тъй като реши да покаже, че има и друга страна от характера си, различна от мърляча.

Певецът качи в личния си профил във Фейсбук видео, на което се изявява по-скоро като добър къщовник отколкото като неспирен купонджия. Досущ като Фреди Меркюри, звездата се развихри с прахосмукачката в стаята си. И попадна на доста интересна находка – дамски сутиен, захвърлен зад леглото. Интересно, дали деликатното бельо принадлежи на Дорина, половинката на певеца, или не, питат се феновете?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар