Изненада! Това ли е новата на Илиян?!

Изненада! Това ли е новата на Илиян?!
5 (100%) 1 vote

Преди месеци Илиян сподели за своята тъжна разлъка с половинката си, а днес лудува в кръчмите

 

Феновете на чалга изпълнителя Илиян се втрещиха!

Илиян се забавлява, а някои решиха, че блондинката е новото му гадже.

Илиян се забавлява, а някои решиха, че блондинката е новото му гадже

Те го видяха как е награбил девойка на свое участие и веднага решиха, че това е новото му гадже, забеляза Kliuki.net. Преди месеци Илиян разплака всички, защото разказа, че с половинката си Бела са се разделили. Тъжната новина определено притесни, както колегите му, така и почитателите му. Всички дори таяха тайни надежди двамата да се сдобрят. Плъзнаха слухове, че причината за скъсването е изневяра, но Илиян ги отрече. Затова мнозина са в недоумение – след като няма основания за разтрогването на техните отношения, защо пък отново да не се съберат?! Е, това не знаем дали ще се случи, но пък виждаме, че Илиян вече не плаче, а е доволен от живота.

Малко след като Бела си тръгна по своя път, певецът сподели, че всъщност щели да вдигат сватба и много е плакал за любимата си. Сега обаче не изглежда да му е мрачно и свито сърцето, за което много се радваме. От друга страна на звездите често им се налага да прикриват тревогите си, за да могат да веселят посетителите.

В мрежата веднага заподозряха, че момичето до Илиян може би е новата му, но сякаш няма достатъчно аргументи за подобни твърденя. Да, Илиян купонясва, да, държи я в ръцете си, но в крайна сметка е свободен и може да лудува на воля! А дали блондинката му е интимна приятелка със сигурност ще разберем съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Изненада! Това ли е новата на Илиян?!”

  1. Захари Георгиев

    февр. 08. 2013

    Хубавица е

    Reply to this comment

Добавете коментар