Изненада! Ексхумират трупа на един от героите в „Под прикритие“?!

Гласувайте за статията

Зрителите вече нямат търпение и не спират да гадаят какво ги очаква в последния епизод

 

 

В последния 12-ти епизод на „Под прикритие” ще бъдем шокирани с неочаквана развръзка.

Ексхумират тялото на един от мъртвите герои?!

Ексхумират тялото на един от мъртвите герои?!

Трейлърът подсказва, че нещата ще вземат жесток обрат, а кой ще оцелее… ще научим след броени дни.

По-любопитното, което интригува сега зрителите е кой лежи в ковчега, за който само се загатва в една от сцените. Феновете на крими сагата вече дадоха своите предположения, а някой от позналите ще има шанса да присъства на партито с актьорите. Дотогава версиите продължават да се роят в мрежата.

Последната гласи, че това което виждаме всъщност не е погребение, а ексхумация! Пълна изненада! Ако това наистина е така, вероятността да се „възкреси” историята покрай Съни или образа на Александър Миронов, изглежда все по-натрапчива. Трудно е да се каже дали това наистина ще се случи, но наблюдателни потребители обърнаха внимание, че ковчегът с трупа се изважда, а не се спуска в гроба.

Дали наистина ще "възкръсне" историята около Съни или Миронов?

Дали наистина ще „възкръсне“ историята около Съни или Миронов?

Още повече, че наблизо се забелязва представител на ГДБОП. „Защо ще има полиция, ако ритуалът е в памет на Косъма?!”, мотивират се запалени по сериала. Най-логичното предположение беше, че ще станем свидетели на погребението на Здравко Косъма, който беше гръмнат от Крум, но ако това се окаже ексхумация, нещата придобиват съвсем друг оттенък.

Едно е сигурно – вълнението и динамиката в екшъна са гарантирани! Може пък да ни сюрпризират с инсценировка на смъртта на Косъма… кой знае?! Сценаристите да, но не и почитателите на продукцията, които вече нямат търпение да дойде неделя и да настъпи финалът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар