Измамник! Део върти две гаджета едновременно?

Гласувайте за статията

Танцьорката Елена не е единствената, с която блондинът се среща

Део не е чак толкова хрисим, колкото изглежда

Део не е чак толкова хрисим, колкото изглежда

Едва преди няколко седмици стана ясно, че отношенията между Део и партньорката му в „Денсинг Старс“ Елена са повече от професионални. Изглежда обаче тепърва зараждащата се връзка между двамата не пречи на бившия водещ да се вижда и други. В интервю за вестник „Шоу“ блондинът разкрива, че все още се вижда с… бившата си!

„Продължаваме да се виждаме от време на време. Предстоят ни и няколко съвместни участия. Съвсем нормално се случват нещата.“, споделя Део. Естествено симпатягата побърза да уточни, че двамата с Лора се виждат само и единствено като приятели. Въпреки това обаче признанието му не се хареса нито на феновете на Лора, нито на тези, харесващи повече новото му гадже. „Как може такова нещо, уж е влюбен в Елена, а въпреки всички се среща и с Лора“, негодуват потребителите. Изглежда повечето хора в онлайн пространството са на принципа, че „където е текло, пак ще тече“ и не са убедени, че между бивши гаджета може да съществува единствено приятелство.

Още повече, ако се вярва на слуховете, че Лора е съсипана след като блондинът я зарязал и всячески се опитвала да си го върне. Интересно как новата половинка на Део – Елена, реагира на признанията му за отношенията му с бившата му?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар