Излязоха нови снимки с Пол Уокър минути преди инцидента!

Излязоха нови снимки с Пол Уокър минути преди инцидента!
5 (100%) 1 vote

Актьорът и приятелят му Роджър Родас си бъбрят небрежно в Поршето минути преди да намерят смъртта си в него

Нови, непоказвани снимки от фаталния 30 ноември, в който Пол Уокър загуби живота си, разплакаха онлайн пространството. На въпросните кадри холивудската звезда и приятелят му Роджър Родас тъкмо напускат благотворителното събитие, на което присъстват, за да направят „едно кръгче“ с Поршето, което ги уби.

Пол УОкър и Роджър Родас се отправят към смъртта си с фаталното Порше

Пол УОкър и Роджър Родас се отправят към смъртта си с фаталното Порше

Фотосите са запечатали как Пол се усмихва от мястото до шофьора и небрежно си бъбри с Роджър докато колата напуска алеята. Лицето на трагично загиналия секссимвол се вижда ясно, тъй кат той си е смъкнал прозореца. Това са и последните кадри, в които звездата е жив. Само минути по-късно Роджър ще загуби контрол над автомобила, блъскайки го последователно в уличен стълб и дърво.

Вследствие на тежкия удар колата избухна в пламъци, а аутопсията по категоричен начин доказа, че Пол е оцелял след удара и е загинал в пожара. Приятелят му Роджър Родас не е имал никакъв шанс да оцелее, тъй като е загинал веднага от нараняванията си. Предишният собственик на фаталното Порше – автомобилният състезател от Индия Греъм Рахал разкри, колата наистина е била изключително трудна за шофиране, предават от Daily Mail.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Излязоха нови снимки с Пол Уокър минути преди инцидента!”

  1. Ваня Николова

    Дек. 11. 2013

    стига занимавайте хората с тази личност

    Reply to this comment

Добавете коментар