Излъга ли Венета Райкова?! Виж всички нейни корекции подробно

Гласувайте за статията

Венета Райкова наскоро отрече, че се е случило най-очевидното, а сега гръмнаха детайли за нейните пластични операции

 

Хубавата Венета Райкова неведнъж е казвала, че не е от дамите, които са фенове на пластичната хирургия. По-точно тя я одобрява и й се радва само от разстояние…

Венета Райкова има цели 7 корекции по себе си

Венета Райкова има цели 7 корекции по себе си

„Горещата” водеща несъмнено обича да подпитва гостите си какви точно корекции са си правили, но самата тя отрича да се е възползвала от такива.

Даже и наскоро, когато Kliuki.net писа как стари кадри я издадоха, тя беше категорична, че това съвсем не е така. Тъкмо й повярвахме и гръмнаха подробности за тайните на младостта на Венета Райкова.

Изданието HotArena разказва в детайли, че поповчанката цели 7 пъти се е подложила на супер скъпи процедури, които днес личат от снимките.

Наскоро тя си е повдигнала клепачите, а хиалорона редовно го ползва

Наскоро тя си е повдигнала клепачите, а хиалорона редовно го ползва

Най-прясното и съвсем очевидно е, че тя е повдигнала клепачите си. Русата телевизионерка има още ботокс в челото, хиалурон в устните и в скулите, силикон в бюста, носът й е изпилен и си е сложила изкуствено допълнение към косата.

Някои би попитал ама само толкова ли, при условие, че знаем за какви жестоки преправяния става дума при фолк певиците. Е, да, засега е това, а по-нататък ще видим с какво ще ни изненада Венета Райкова. Интервенцията на кожата над очите е струвала на звездата 1200 лева, която е направена малко преди старта на новото й предаване „Къщата на Нова”. Тя е безкръвна и се извършва с помощта на лазер, разказват пред „Всеки ден” служители на клиниката, която е посетила Венета Райкова.

Вижте сами какъв е ефектът от гореспоменатите намеси!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

6 коментара to “Излъга ли Венета Райкова?! Виж всички нейни корекции подробно”

 1. 666

  апр. 26. 2013

  Носът й със сигурност не е пипан, то си личи! Гърдите й изведнъж подозрително се уголемиха, но то това стана след като роди, така че може и да са естествени… устенцата й са си тънки и злобни както винаги… Абе май от корекциите е вярно само за екстеншъна…

  Reply to this comment
 2. Priscilla Ann

  апр. 27. 2013

  Разбира се, че Венета има корекции, макар и упорито да отрича. От по-старите снимки се вижда, че е естествено красива – хубава кожа и добра костна структура на лицето. Но 20-ина години по-късно и за неспециалист е добре видно, че са правени подпълвания, "повдигания" и разни подобрения – допълнителна коса най-малко. И в това всъщност няма нищо лошо, за да отрича тя чак толкова яростно. Все пак е постоянно на екран, а дори и за работещи в офис жени отдавна не е лукс да направят подобрения по себе си.

  Reply to this comment
 3. Галя Траянова

  май 01. 2013

  I stastliva li e? Ima edin debil do sebe sei…

  Reply to this comment
 4. Цветелина Фаруати

  сеп. 18. 2013

  Какви хора има просто се чудя.Не са ли запознати с това че жената след като роди може да се промени до неузнаваемост.Разбира се не при всички се случва и то положително.При мен лично промяната е огромна и при мой познати също, но това далеч не значи че имаме корекций.

  Reply to this comment
 5. Камелия Жекова

  сеп. 18. 2013

  Ама ви трябват корекциЙ. Най- вече в дипломата за основно образование! И на моЙ познати- също!

  Reply to this comment
  • Жечка

   сеп. 05. 2014

   Жекова тръгнала да раздава акъл с нейната диплома, от същото място, където се „изучи“ Черната Златка, смях голям 🙂

   Reply to this comment

Добавете коментар