Изгониха мъжа на Ани Салич от бТВ! Тя е следващата?

Гласувайте за статията

Съпругът на водещата аут от Би Ти Ви

Бурни скандали тресат  Би Ти Ви. Съпругът на Ани Салич Бранко вече е аут от телевизията. Напускането му от медията трябваше да остане в тайна, но историята бързо се разчу. Говори се, че популярната водеща е следващата, която може да си тръгне, тъй като вече няма солидна подкрепа зад гърба си.

Съпругът на Ани Салич напусна Би Ти Ви

Съпругът на Ани Салич напусна Би Ти Ви

Според клюките в медията официалната причина за напускането на Бранко Салич, са трудните му отношения със съпругата му. Не е тайна, че семейството на новинарката от години е разделено, а сърбинът има връзки с куп други колежки, под носа на Ани. Напоследък обаче отношенията им стигнали до точка на замръзване. И по тази причина Бранко си тръгнал от медията, пишат от „Уикенд“, цитирани от „Слава“.

Разводът му с телевизията здравата разтресъл медията, а повечето служители още не могат да повярват. Официално Салич напуснал по свое желание, но се говори, че в уволнението му е замесена и съпругата му.

В публичното пространство отдавна се шушука, че телевизионното семейство има сериозни проблеми. И че двамата едва понасяли факта, че са принудени да работят заедно.

След напускането на Бранко Салич обаче позициите на самата водеща в медията силно се разклатиха. Дали напускането му няма да стане повод и за нейното освобождаване засега не е ясно. От миналата година обаче се говори, за жестока чистка в Би Ти Ви, тъй като директорите планират да намалят наполовина служителите в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар