Издевателство! Кристина с истеричен припадък в „Къртицата” (ВИДЕО)

Издевателство! Кристина с истеричен припадък в „Къртицата” (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Манекенката Кристина не издържа на опасната мисия и изпадна в чудовищна паника

„Това е чудовищно!”, „Истинско издевателство!”, крещят днес недоволни във форумите, които видяха как манекенката Кристина изпадна в истеричен шок в „Къртицата”.

Нервите на Кристина не издържаха на изпитанието

Нервите на Кристина не издържаха на изпитанието

Опасната мисия с изкачване на голяма височина и скок с парашут не беше по силите на всеки. Участниците трепереха от ужас дали ще се справят и бяха на ръба да се откажат. Водещият Андрей обаче постоянно ги психираше с напътствия, че задачата им ще пропадне и само двама могат да си позволят да отпаднат. Една от тях беше Емануела, която на инат реши, че няма да се качи на самолета. Втората, която не понесе напрежението и нервите й не издържаха, беше Кристина.

Андрей успокоява Кристина, която изпадна в истеричен шок

Андрей успокоява Кристина, която изпадна в истеричен шок

Тя все пак се съгласи да се пробва, въпреки, че многократно поясни колко голям страх има, но никой не искаше да я чуе. Когато беше вече в аероплана, тя загуби всякаква представа за реалността, започна да вика и да се държи за главата, а околните се чудиха как да я успокоят.

Ясно беше, че Кристина е в прединфарктно състояние и нямаше никакъв шанс да опита от предизвикателството, което за някои се оказа особено вълнуващо преживяване. Зрителите обаче съжалиха крехката красавица и се разгневиха срещу сценаристите. Според тях те не съобразяват възможностите на всеки от заселниците, а ги карат да вършат неща, които са против волята им, а и могат да бъдат много опасни за здравето им.

Вижте сами какво се случи с Кристина в „Къртицата“ след 8 мин. във видеото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар