Издаде се! Вижте хонорара на Денис Родман в „Къртицата“

Легендарният баскетболист сам се изфука със сумата пред останалите участници

Баскетболистът сам призна колко точно са му платили
Баскетболистът сам призна колко точно са му платили

Любо, участника, който успя да докара до истерия Жени Калканджиева, подхвана и Денис Родман. „Според мен си разорен“, заяде се журналистът с легендата. „Защо не питаш продуцентите дали не ми дадоха 100 000 за два дни“, контрира го веднага Глиста.

Така в яда си баскетболистът сам издаде колко точно е хонорарът му само за два дена в шоуто. Което си е направо скромна сума, сравнена с космическите над 300 бона, които от Нова ТВ платиха на Памела Андерсън, за да я за три дена в Биг Брадър.

Любопитното в случая е, че малко преди старта на шоуто по ТВ7, продуцентите му Иван И Андрей се издадоха, че Денис Родман далеч не е най-скъпоплатената звезда в предаването. Това практически потвърждава слуховете, че Николета и Азис са взели космически суми, за да се съгласят да се включат в риалитито.

Според слуховете хонорарът и на двамата е не по-малко от 200 бона на човек. А за Николета се смята, че е взела и допълнителен бонус, за да убеди и съпруга си – Валери Божинов да се появи за няколко часа пред камерите. И влизането му всъщност изобщо не е било изненада за плеймейтката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.