Иво Аръков зарязал Мария Илиева заради изневяра

Гласувайте за статията

Иво Аръков зарязал Мария Илиева заради изневяра, Ива Екимова вади мръсни тайни от Къщата

Иво Аръков зарязал Мария Илиева заради изневяра. Скандалните разкрития направи не друг, а бившата му съквартирантка Ива Екимова. Пиарката вади мръсни тайни от Къщата, като не пропусна дори актьора, след излизането му от шоуто. В интервю за „Блясък“ тя разкри пикантни подробности от личния му живот, включително и за връзката му с Мария Илиева.

До думите на Ива Екимова, Аръков е бил зарязан заради изневяра. Горе-долу по време на краха на връзката им, певицата се запознала с ексгаджето си Мартин. „В играта с кубчетата имаше едно, на което пишеше „Мария Илиева ми изневери. На всички ни беше ясно за кого е. Иво обаче не посмя да го вземе, да не би някой да научи, че е имал връзка с нея“, разказва Ива Екимова. Самата тя определя поведението на актьора като лицемерно. И смята, че той е трябвало да разкрие истината за връзката им.

Екимова обаче си замълча за друг скандал—историята между Аръков и Месечков. От няколко дни двамата си организират махленски скандали чрез медии и социални мрежи, с поведение, което би подхождало повече на Алисия и Николета Лозанова по време на поредния дамския гамбит. Пиарката обаче тук замълча и не коментира слуховете за любовна афера на Месечков с известен депутат. Иво Аръков пък засега не обсъжда какво го е разделило с Мария Илиева.

Иво Аръков крие изневяра на Мария Илиева

Иво Аръков крие изневяра на Мария Илиева

Какви тайни още е научила в Къщата Ива Екимова за Иво Аръков , Ели Кучкова и останалите звезди, тепърва предстои да научим. Със сигурност пиарката има какво да сподели, тъй като от играта с кубчетата доста неща останаха неизлъчени. За кои тайни на звездите дори телевизията си замълча, съвсем скоро ще стане ясно. А как ще се измъкнат от последния скандал Иво Аръков и Мария Илиева предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар