Ивелина на Преслава се състари, неузнаваема е!

Гласувайте за статията

Ивелина на Преслава просто неузнаваема, състари се

Ивелина на Преслава буквално се състари. Сестрата на певицата позира за снимки заедно с нея, а разликата между двете е огромна. За разлика от миловидното, детско личице на Преслава, по което почти не е играл скалпел, това на Ивелина изглежда доста променено.

Народната певица придружава сестра си по време на турнето и ако преди двете бяха като близначки, то сега са тотално различни. С различен цвят на косата, попълнени от ботокс устни и опънати скули, Ивелина на Преслава не прилича на себе си.

„Леле колко се е променила, никак не й отива така“, „Да не е ходила при пластичен хирург, лицето й сякаш не е нейното!“, коментират в нета.

Ивелина на Преслава се състари

Ивелина на Преслава се състари

Интернет потребители смятат, че диетите и интервенциите, на които и двете сестри се подложиха само са им навредили. „Ивелина на Преслава беше много красива по-рано. С естествена черна коса и лицето й беше по-различно“, коментират те.

Според тях сестрата на изпълнителката има видимо различен вид и не прилича на момичето, което е била някога. „Състарена е, до Преслава изглежда сякаш й е майка“, отбелязват те.

Всъщност двете сестри имат много малка разлика помежду си, но заради диетите, Преслава така се стопи, че изглежда като момиченце. От друга страна лицето на Ивелина на Преслава сякаш е минало десетки пластични интервенции и изглежда неестествено състарена, при това преждевременно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар