Ивелина Колева догони образа на Преси, изду се с пластики

Ивелина Колева догони образа на Преси, изду се с пластики
5 (100%) 1 vote

Ивелина Колева явно копнееше да заприлича на Преслава, направи го с цената на пластики и ударна диета

Ивелина Колева е съща Преслава, ако я погледнеш малко по-отдалеч, забеляза Kliuki.net.

Ивелина Колева

Ивелина Колева догони образа на Преслава, слаботелесна и с пластики на лицето

Всъщност догонването на образа явно е търсен ефект. Това е особено притеснително, имайки предвид, че народната певица слабее ударно като по-известната си сестра. Отгоре на това си е скапала лицето с пластики.

Тези издути устни въобще не вървят на нежното й лице, категорични са в мрежата. Потребителите са изумени от трансформацията на Ивелина, която от години е принудена да живее в сянката на Преси. Не че се притеснява от този факт, но може би все пак й се отразява…

А и двете са неразделни и много близки, както неведнъж е споделяла самата Преслава.

Ивелина Колева сигурно й има сто процентово доверие и се е подложила на същия драстичен режим. Дано обаче да не прибягва до забранените вещества, тъй като има съмнения, че бившата на Бирмата се е поддала на тях от доста време.

Разбира се, тя отрича това да е истина, но някои признаци я издават и хората не спират да коментират. Ивелина Колева изглежда по-скромна и стъпила здраво на земята. Тя е разумът и сериозната половина от двете, издават техни приятели.

Изпълнителката никога не дава грешни съвети на Прес, а пайнерката се вслушва като цяло в тях. Този път не се знае кой кого трябва да спасява, щом Колева е хукнала по акъла на любимката на хиляди. Не е нужно да копира нейната визия, нито пък да се подлага на унищожителни пластики, за да си докара огромни устни.

Такова е мнението на повечето, които посещават страницата й във Фейсбук.

Щом те се учудват на решението й, какво да кажем за семейството на Ивелина Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар