Ивана отслабна за наградите на Планета

Гласувайте за статията

Ивана се втали и определено възхити на наградите на Планета

Ивана отслабна за наградите на Планета, видя Kliuki.net. Направо е ослепителна, пишат феновете й на страницата.

Ивана

Много е отслабнала, вижте само колко фина ръка има – стегнала се е отвсякъде

От години певицата се бори с килограмите си. Битката беше къде успешна, къде не. Но този път тя успя. Специално за церемонията на Пайнер Ивана се преобрази. Значителното намаляване на теглото й се забеляза от всички и беше достойно оценено.

Ивана има сериозни проблеми с килцата от дълго време. И това до голяма степен е в следствие на здравословен проблем. Хормоналният дисбаланс при някои жени означава да са доста над нормата, а за един изпълнител това си е истински кошмар.

Но така или иначе на звездното и очаквано цяла година парти на Планета, Ивана направи невероятен фурор. Видимо отслабнала и то с драстична загуба на тегло, тя беше неотразима. Истински прелестна и запленяваща.

За Ивана със сигурност е било голямо предизвикателство да успее да влезе в ослепителна форма и то точно навреме за купона. Тя е открила страхотен стимул в последната си изява и е взела нещата в свои ръце, за да блесне на сцената на наградите на Планета.

Младата конкуренция е безжалостна и в такъв момент, е нужно да се покаже висота. А Ивана е определено на висота. Години наред тя радва и фенове, и почитатели на поп-фолка, а публиката я боготвори. Хитовете й са не един или два. Пеят се и със сигурност ще продължават да се пеят.

Внезапното вталяване на Ивана не е изненада, а за пореден път е едно голямо доказателство колко силна воля има и от колко висока класа певица е тя, обобщават най-верните последователи на звездата.

Със сигурност мнозина копнеят да научат тайната за идеалните й форми в момента, но идолката засега мълчи по въпроса. Дано успее да задържи този резултат!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ивана отслабна за наградите на Планета”

  1. Кристина

    мар. 04. 2016

    Може и да е отслабнала ивана. Песните й са хитове страхотни. Ивана я хвалят че пее с бенд с румен и стояна. Но има й озвучител които я пуска на плейбек
    Хората са в заблуда и мислят че пее на живо. Аз съм я слушала на живо пее дори фалшиво на плейбек. Каква мегазвезда е тя. Какво се направи на певица. Няма гласови индикации. Каква артист изпълнител е. Ха ха

    Reply to this comment

Добавете коментар