Ивана добива нова визия

Гласувайте за статията
До половин година певицата Ивана ще е напълно нов човек

Фолкфурията Ивана реши да се преобрази напълно само с естествени методи без операции – пише в. „Уикенд”. Тя пристигна в студиото на актрисата Евелина Борисова, която предлага новия уникален метод, навръх рождения ден на дъщеря си Теодора. Уредът чудо се казва „Фраксел” и е единствен за България и Източна Европа – отбелязва изданието.
„Казват, че е най-добрият лазер в света. Маха всичко накуп – бръчки, петна, белези. Ефектът е направо блестящ” – похвалила метода пред Ивана Евелина Борисова.
„Имам много участия и нямам намерение да излизам задълго от строя с различни пластични операции. Страх ме е от тях и не искам да рискувам здравето си. От друга страна е задължително да изглеждам добре, което си е част от занаята” – споделяла пред приятелки Ивана.

Ивана

Само за 6 месеца Ивана ще покаже нова визия

Промяната вече е започнала с дълбокото прочистване на лицета. Уредът изсмуква с вакуум от порите всички замърсявания, без да травмира кожата като козметичките.
Ивана е твърдо решена и да отслабне, използвайки възможносттите на вакуумната процедура. Машинката топяла сантиметри без глад и тежки упражнения. „Ще видите как след половин година ще изглеждам нов човек” – заканила се певицата пред свои колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар